Bezárás

Keressen az oldalon:

Társadalmi munka 2022-ben!

FIGYELEM !

A Tapolcafői Kertbarátkör TÁRSADALMI MUNKÁT szervez 2022. június 18-án-(szombat) de. 9.00 órától a Tapolca Forrás Tanösvényen (Örvény-tó tisztítása, Tapolca patak és környékének tisztítása). Az alábbi munkaeszközökre lesz szükség: kasza, szegélynyíró, kapa, gereblye, villa/. Kérjük a kertbarátokat és a tapolcafői lakosokat, főleg a FIATALOKAT hogy minél többen csatlakozzanak a felhívásunkhoz! Előre is köszönjük!

FIGYELEM! A szombati (jún.18. 9.00 órakor) társadalmi munka keretében a hidak, padok festése is tervben van. Hölgyek jelentkezését is várjuk. Ha valaki esetleg ecsetet is tud hozni, szívesen fogadjuk. Várunk mindenkit a kertbarátok csapata!

FELHÍVÁS!

A Tapolcafői Kertbarátkör  TÁRSADALMI MUNKÁT  szervez 2020. június 12-én-én (péntek) du. 13.00 órától a Tapolca Forrás Tanösvényen. / Az alábbi Munkaeszközökre lesz szükség: kasza, kapa, gereblye, villa, ecset /. A munka végeztével egy kis vendéglátás.

Kérjük a kertbarátokat és a tapolcafői lakosokat, főleg a FIATALOKAT hogy minél többen csatlakozzanak a felhívásunkhoz! FIATALOK mutassatok példát, munkátokkal járuljatok hozzá lakóhelyetek szépítéséhez és büszkén mondhatjátok, hogy ti is hozzájárultatok csaknem félévszázados álmából újra éledő híres “forrásvidék” környékének megtisztításához.

Ne csak élvezzük a tanösvény nyújtotta élményt, tegyünk is érte valamit.
Kérjük a kertbarátokat és a tapolcafői lakosokat (fiatalokat), hogy minél többen csatlakozzanak a felhívásunkhoz!

Hozzászólások

No comments found.

Írja meg véleményét!