Bezárás

Keressen az oldalon:

Tapolcafői kertbarátok figyelem!

Értesítjük a tapolcafői kertbarátokat, hogy vasárnap (2024. 01.21.) 14.00 órakor Takácsiban a diófa ültetvényben metszési bemutató lesz.

Tapolcafői kertbarátok figyelem!

2022. november 21-én 15.00 órakor (hétfőn) tervezzük a játszótéren a karácsonyfaállítás és a betlehem felépítését. Kérjük, hogy vegyél részt a karácsony két jelképének az elkészítésében. Köszönjük!

                                                                  A kertbarátkör elnöksége

TAPOLCAFŐI SÉTA

A Tapolcafői Tanácsadó Testület és a Tapolcafői Kertbarátkör Egyesület tapolcafői sétára hívja 2022. november 9-én (szerdán) 14.00 órakor, azokat, akik érdeklődnek Tapolcafő település kínálta természeti és kulturális értékek iránt. A sétára jelentkezőket várjuk a fenti időpontban, a Tapolcafő Pápa felőli oldalán egy impozáns kis épületnél, a Pápa Város Vízműve Szolgálati medencéjénél. A séta alkalmával szeretnénk bemutatni Pápáról Veszprém felé haladva a látnivalókat. A sétára jelentkezni itt a tapolcafői oldalon lehet. Minden résztvevő megkapja a Tapolcafőről készült újabb kiadványt (Kirándulásvezető-füzetet).

ÖNKÉNTES SZEMÉTSZEDÉS

A Tapolcafői Kertbarátkör Közhasznú Egyesület második alkalommal csatlakozott a TE SZEDD! – ÖNKÉNTESEN A TISZTA MAGYARORSZÁGÉRT mozgalomhoz, melynek részeként szemétszedést végeznek a Tapolca Forrás Tanösvényen és a Főúton, a kerékpárút mellett a Református templomtól a Papíros malomig.  

Szemétszedés tervezett időpontja: 2022. 05.04. Gyülekező a Tapolca Forrás Tanösvény indítótáblájánál (ref. templomnál) 14.00 órakor. A kertbarátokon túl várunk mások jelentkezését is.